Kryeministri mendon ndryshe nga populli(dixhital): Papunësia, korrupsioni dhe cinizmi, armiqtë e qeverisë

Postuar në 08 Tetor, 2017 21:54

Kryeministri Edi Rama ka mbajtur sot një fjalë në mbledhjen e qeverisë, të cilën e ka përcjellë ë rubrikën "Komunikimi Javor". Teksa ka renditur detyrat dhe sfidat, ka inkruajuar ministrat dhe zv.ministrat, Rama ka deklaruar se qeveria e tij ka tre armiq të egë: Papunësia, korrupsioni dhe cinizmi. Bashkë me to edhe një opozitë e dobët. Kujtojmë këtu se nëse kryeministri vendos Papunësinë dhe Korrupsionin si dy sfidat kryesore, qytetarët që iu bashkuan ftesës së tij për të shprehur online - Raport për Ju- mendimet dhe idetë për ndryshimin e Shqipërisë nuk i konsideronin këto si prioritare. Drejtësia dhe administrata ishin thuajse në çdo qark çështjet kryesore, çka tregon sew folësit dixhitalë ishin me gjasë ose militantë ose simpatizantë të ngazëllyer të betejës mediatike për reformën në drejtësi.

http://www.respublica.al/2017/07/07/%E2%80%9Cprogrami-online-i-qeveris%C...

Këto çështje i janë ngritur qeverisë kryesisht nga media, që sot përfaqësohet si armike e pushtetit te Cinizmi.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.