Xhamitë e Turqisë, përpjekje për të minuar identitetin kombëtar shqiptar (Video)

Postuar në 05 Tetor, 2017 21:31

David L. Phillips, Drejtor i Programit për Ndërtimin e Paqes dhe të Drejtave në Institutin e Studimit të të Drejtave të Njeriut të Universitetit Columbia, thotë në një intervistë për televizionin "Koha" në Kosovë se financimi nga Turqia me 44 milionë dollarë i xhamisë së Prishtinës, është një përpjekje për ta minuar identitetin kombëtar shqiptar dhe për ta kufizuar ndikimin amerikan në këtë rajon.

Erdogan ka financuar me 33 milionë dollarë edhe xhaminë e Namazgjasë në Tiranë, ku dhe mori vetë pjesë në inagurimin e fillimit të punimeve.

Comments

Submitted by Arnaut (not verified) on

Do i thosha budall ktij Filipsit po t mos ishte kaq i djallzuar. Si guxon t vish n vendin tone e t na tregosh se sa t medha na u dashkan xhamiat qe i ndertojme me fondet tona private? Ik or pirdhu

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.