Shtohen me 4.7 miliardë shpenzimet e buxhetit

Postuar në 25 Shtator, 2017 11:54

Qeveria ka bërë një rishikim të buxhedit menjë rialokim fondesh prej 1.2 mld për emergjencat civile dhe 3.5 mld për energjinë. Gjatë fjalës së tij në këtë komision e Ekonomisë ku u diskutua  akti normativ i buxhetit të shtetit, ministri i Financave, Arben Ahmetaj tha se ndryshimet në buxhet nuk prekin nivelin e borxhit. Ndërsa nënkryetarja e Komisionit të Ekonomisë, Jorida Tabaku tha se OSHEE ka detyrime të prapambetura dhe situata është e vështirë.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.