Aston Martin Valkyrie, në shitje për 2.6 mln dollarë (Foto+Video)

Postuar në 24 Shtator, 2017 00:04

Valkyrie është hypermakina që Aston Martin dhe Red Bull do të kenë gati në 2017 me një çmim prej 2.6 milionë dollarësh.

Specifikimet janë me të vërtetë joreale dhe prekin apo edhe tejkalojnë makinat e F1. Me një motor 6.5-litërsh Cosëorth  me 1 000 kuaj fuqi i shoqëruar me një sistem hibrid, ai do të arrijë 320 km në 10 sekonda, ndërsa shpejtësia e tij përfundimtare do të jetë mbi 402 km / h. 150 modelet e para janë shitur.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-09-22/getting-fitted-for-th...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.