Kreu i AKIP: Plehërat e importit do të digjen në Shqipëri

Postuar në 19 Shtator, 2017 18:15

Arsyeja se përse kundërshtohet importi i mbetjeve është se ato do të digjen në inceratorët që po ndërtohen në Shqipëri. Sipas kreut të AKIP Andi Tepelena, Djegia e tyre është vdekjeprurëse. Sipas Tepelenës mbetjet duhen ricikluar dhe jo të digjen. 

TemaTv

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.