E kolmja del në modë

Postuar në 15 Shtator, 2017 17:03

Mbi 60% e grave në Shtetet e Bashkuara kanë një shëndet të bëshëm. 10 prej tyre u zgjodhën si modele nga kompania e Torrid dhe prezantuan veshjet e firmës në javën e modes në Nju Jork. Filozofia e kompanisë është se tashmë  nuk mund të injorohet fakti se popullsia më e disponueshme për të blerë rroba është ajo e madhësive që tejkalon disa herë masat e modeleve të zakonshme.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.