Video/18 vjetori i Alibaba, Jack Ma performon para 40 mijë punonjësve të kompanisë

Postuar në 12 Shtator, 2017 20:47

Jack Ma, themelues dhe drejtues i Alibaba, Amazon i Kinës, ka festuar 18 vjetorin e kompanisë së tij, me një spektakël ku ka performuar vetë. Mbi një motorr, i veshur me stilin e Michael Jackson në albumin “Thriller”, nën muzikën e këtij të fundit, Ma është shfaqur në kulmin e fuqisë së tij përpara 40 mijë punonjësve të vet.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.