Të keqen e LSI-së! Akademia e Shkencave/Rotacioni Korkuti – Beqiraj, si dyshja Putin - Medvedev

Postuar në 04 Shtator, 2017 12:45

Akademia e Shkencave të Shqipërisë ka zgjedhur sot kryetarin e ri. Ai qshtë Gudar Beqiraj, deri më sot nënkryetar. Zv.kryetar është zgjedhur Muzfer Korkuti, arkeolog në profesion deri më sot kryetar. Beqiraj vjen në detyrë pas mandatit të Korkutit në krye të Akademisë, ndërkohë që para Korkutit ishte Beqiraj. Mund të vazhdojë kështu deri në tiktakun e fundit biologjik të të dyve, padyshim me kontribute në lëmejtë e shkencës. 

Votimi është kryer nga Asambleja e Akademisë pas një thirrjeje ku vunë kandidaturat vetëm…Beqiraj dhe Korkuti.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.