Qentë blu të Mumbait

Postuar në 22 Gusht, 2017 08:36

U konstatuan më 11 gusht dhe mendohet se ngjyra e tyre vjen si pasojë e mbetjeve të hedhura në lumin Kasadi.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.