Pornhub: Ja çfarë përzgjedhjesh ka nga vizitorë nga Korea e Veriut

Postuar në 14 Gusht, 2017 18:51

Një nga faqet më të njohura online të industrisë pornografike, Pornhub, raporton për vizita në faqe nga Korea e Veriut.  Në një shkrim të vetin të para një muaji, faqja në fjalë, e cila vizitohet nga 80 milionë vizitorë në ditë, shkruan se nga Korea e Veriut, Google Analitycs jep të dhëna për disa mijëra vizita në ditë. Nacionalitetet më të kërkuara nga vizitorët e Koresë së Veriut, një vend që e ka të ndaluar pornografinë e çdo lloji, janë kategori si: kineze, mongole, japoneze, koreane, suedeze dhe indoneziane. Sa për kategoritë ato janë: japoneze, aziatike, Big Tits dhe Cartoon.

Pornhub shkruan se kërkimi nga Korea nuk përputhet me karakteristikën e vendeve të tjera që zakonisht kërkojnë të shohin material pornografik të kategorive apo kombësive të afërta me ta, ndaj statistika e Koresë sugjeron se kërkimi vjen nga qytetarë të huaj që banojnë në këtë vend.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.