Të miqësohesh dhe jetosh me hienat

Postuar në 12 Gusht, 2017 16:40

Në qytetin Harar në Etiopi, i riu Abbas Yusuf, ka trashëguar nga i ati talentin e zbutjes dhe bashkëjetesës me hienat, një kafshë që nuk pranohet shpesh nga njerëzit.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.