Ndotja në Drin

Postuar në 10 Gusht, 2017 13:45

Ulja e nivelit të ujërave në lumenjtë e Veriut ka nxjerrë në dukje edhe problemin e ndotje. Siç shihet nga kjo video e realizuar në Kukës dhe postuar në Facebook nga z. Arben Palushi dhe shpërndarë nga faqja "Mbrojtësit e Detit", ndotja është e madhe dhe ajo prek cilësinë e ujit në lumë. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.