Mungesa e ujit është shenjë qytetarie - pa orar e pinë vetëm fshatarët

Postuar në 07 Gusht, 2017 09:22

Që nga koha e Batos e deri sa erdhi Enver Hoxha, shqiptarët/ ilirët/arbërit, kanë patur ujë 24 orë. Me puse dhe me burime. Uji me orar, madje përherë e më i paktë, është privilegj i shqiptarëve europianë.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.