21 bashki në vend pa Shërbim Zjarrëfikës (Video)

Postuar në 05 Gusht, 2017 20:28

Në gjithë vendin mësohet se  janë djegur më shumë se 500 hektarë pyje e kullota nga zjarret e shpërthyera që prej qershorit. Edhe këtë vërë Emergjencat Civile kanë kërkuar ndihmën e avionëve nga Greqia dhe Italia pasi  vendi ynë nuk ka avionë ujëhedhës. Tv Klan raporton se 20 bashki nga 61 që ka i gjithë vendi, nuk kanë fare shërbim zjarrfikës, ndaj dhe sytë jane drejtuar nga vendet fqinje ku është kërkuar dergimi i avionëve për të shuar nga ajri zjarret e shumta që janë shënuar këtë verë . Sipas Emergjencave Civile 90 për qind e rasteve janë zjarrvënie të qëllimshme.

Pa shërbim zjarrëfikës

1. Bashkia Rrogozhinë

2. Bashkia Divjakë

3. Bashkia Cërrik

4. Bashkia Përrenjas

5. Bashkia Ura Vajgurore

6. Bashkia Kamëz

7. Bashkia Vau i Dejës

8. Bashkia Finiq

9. Bashkia Këlcyrë

10. Bashkia Fushë-Arrëz

11.Bashkia Belsh

12.Bashkia Dropull

13.Bashkia Klos

14.Bashkia Konispol

15.Bashkia Libohovë

16.Bashkia Maliq

17.Bashkia Memaliaj

18.Bashkia Pustec

19.Bashkia Roskovec

20.Bashkia Selenicë

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.