Koha nuk ka asnjë kurë

Postuar në 23 Korrik, 2017 00:09

Disa nga kopertinat e revistës “Playboy” janë riprodhuar por me imazhin e modeleve tanimë 30 vite më të mëdha. Ndryshimi është i dukshëm dhe trishtues.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.