Pse u ngulit ky perceptim për Samitin e Triestes?

Postuar në 15 Korrik, 2017 11:17

Punimi është realizuar nga Bujar Kapexhiu. 

Comments

Submitted by Anonymous (not verified) on

Nuk është aspak perceptim, është e vërteta, mund ta verifikoni në deklaratën zyrtare të BE pas samitit, datë 14 korrik, paragrafi për infrastrukturën.
Nga sektorin e energjisë dhe transportit Serbia mori 78 milionë Eur, Maqedonia 70, Bosnja 46.1
Shqipëria dhe Kosova një lesh me qime.
Mediat janë të blera, nuk raportojnë atë çfarë ndodh realisht. Të detajuara janë te Connectivity Package, ka dhe një paketë më të vogël grantesh në fushën e ekonomisë.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.