Sherr mes dy klerikëve sunitë në televizionin libanez

Postuar në 13 Korrik, 2017 12:54

Një debat në studion e televizionit libanez mes liderit sunit libanez, Bilal Daqmaq dhe një ish-deputeti të Parlamentit sirian Ahmad Shlash – sunit që mbështet regjimin e Assad, ka degjeneruar në konflikt fizik. Drejtuesi i emisionit i ka shprehur ngushëllime Shlash për ekzekutimin nga ISIS të një kushëriri të vet duke pyetur Daqmaq nëse ai përcjell ngushëllime apo jo.

Unë u përcjell ngushëllime të gjithë sirianëve për çdo jetë të humbur”, tha ai, përgjigje që nuk i ka pëlqyer aspak Ahamd Shlash. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.