Video/Protesta anti-Trump dhe kundër kapitalizmit në Hamburg

Postuar në 07 Korrik, 2017 10:43

Në protesta u përfshinë 10 mijë njerëz dhe ato zhvillohen si shenjë kundërshtimi ndaj samitit të G20.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.