Brazil, arrestohet pas 30 vitesh në kërkim, njeriu kryesor i trafikut të kokainës

Postuar në 03 Korrik, 2017 09:25

30 vjet në arratisje. Luiz Carlos da Rocha, një nga njerëzit kryesorë të trafikut të kokainës në Brazil dhe në Amerikën e Jugut, është arrestuar. Policia arriti ta identifikonte pasi depërtoi në bandën e tij. Rocha jetontë si fermer dhe kishte kryer operacion plastik për të mos u njohur. Pasuria e tij vlerësohet në rreth 100 milionë dollarë. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.