Video/Reagimi gazmor i snajperistes kurde që i shpëton vdekjes për pak cm

Postuar në 29 Qershor, 2017 13:07

Video është filmuar në Raqqa ku kurdët peshmerga dhe rebelët sirianë po përpiqen të likujodojnë forcat e ISIS.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.