Turet pa udhërrëfyes të çertifikuar dënohen me gjobë

Postuar në 29 Qershor, 2017 18:25

Agjencitë turistike të huaja duhet të pasjisen me një certifikatë të posacme nga Ministria e Ekonomisë dhe Turizimit, për të të zhvilluar veprimtarinë e udhërrëfyesit turistik në vend. Ministria njofton se nëse turet do të zhvillohen pa këtë certifikatë, agjencitë e huaja turistike do të dënohen me gjobë.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.