Propozimi/Fond Investimesh për investimin e 500 mln eurove/vit në shëndetësi dhe arsim

Postuar në 21 Qershor, 2017 11:51

Ben Blushi ka deklaruar sot gjatë një video-bisedimi në makinë se partia e tij synon të krijojë një Fond Sovran Investimesh përme stë cilit do të mundësohet investimi prej 500 milionë eurosh në vit për shëndetësinë dhe arsimi. Blushi tha se mënyra për të gjetur këto para është thithja e parave të njerëzve me interes, nën garancinë e shtetit dhe me investime të qarta në këto fusha. Një ide që mund të merret në konsideratë.

Comments

Submitted by ilio (not verified) on

po pra .....si bonot e thesarit.....ku perfundoje kaposhi ne nje thele....

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.