Njihuni me pakistanezin Gulzar Khan Wazir - ka 36 fëmijë dhe premton të tjerë

Postuar në 10 Qershor, 2017 18:30

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.