Videolajm/ISIS shkatërron një Kishë Katolike në Filipine. Presidenti Duerte: Vritini të gjithë, urdhri im është t'ju vrasin

Postuar në 06 Qershor, 2017 08:38

Agjencia e Lajmeve të Shtetit Islamik, Amaq, ka publikuar videon e shkatërrimit të një kishe katolike në Filipine në qytetin e Maraëi. Ata kanë marrë peng priftin, Teresito Seganob dhe 200 njerëz të tjerë. Presidenti Duerte ka deklaruar se nuk do të ketë asnjë negociim me terroristët, duke shtuar se: “Ju mund të vrisni të gjithë pengjet, por unë nuk do të bisedoj me ju. Urdhëri im është që mbi ju të qëllohet dhe t’ju vrasin”.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.