Një shije nga Kylie Jenner

Postuar në 02 Qershor, 2017 10:05

Kylie Jenner ka hedhur në treg nje buzëkuq me markën e saj dhe mënyra më e mirë për ta reklamuar është të tregojë ato që i ka falur natyra. 

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.