Fiton Macron

Postuar në 07 Maj, 2017 22:06

Emmanuel Macron është zgjedhur president i Francës me një diferencë të madhe kundrejt Marie Le Pen. Ai ka marrë 65% të votave dhe ka zgjidhur dilemën që mbante pezull Europën. Fitorja e Maceon jep shpresë për stabilitet të BE-së, pasi Le Pen kishte shpallur daljen e Francës nga unioni nëse do të fitonte. Zgjedhjet në Francë tejkalojnë pozitivisht edhe një mit mediatik për influencën ruse në zgjedhje.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.