2014 JO25 - NASA filmon asteroidin që kalon pranë Tokës

Postuar në 19 Prill, 2017 18:16

Më shumë se 600 m në gjerësi ai kalon brenda rrezes 1.1 milion milje nga Toka dhe rikthehet pas 400 vjetësh.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.