Robotë që mund të përmirësojnë ndjesitë tona

Postuar në 14 Prill, 2017 13:11

Përdoruesit mund të navigojnë botë virtuale dhe robotët që "vishen" reagojnë ndaj mjedisit.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.