E bukur dhe seksi - kombinimi fatal i Sophia Loren

Postuar në 28 Mars, 2017 10:32

Fotot janë nga vitet '50-'60, në kulmin e aktores së famshme, e cila mbetet e pakonkurueshme edhe sot.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.