Verri/Fier, peticion kundër impiantit të plehrave

Postuar në 27 Mars, 2017 15:05

Banorët e zonës Verri në qytetin e Fierit kanë firmosur një peticion, kundër ndërtimit të një impianti plehrash në zonën e tyre. Protesta e tyre që zgjat prej disa javësh ka marrë dhe mbështetjen opozitës. Këta të fundit kanë bojkotuar mbledhjen e këshillit bashkiak.

"TemaTv"

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.