Paralizohet trafiku në Tiranë nga koncerti i Leonard Bombajt (Video)

Postuar në 25 Mars, 2017 13:10

Një aktivitet i Sirea Film për Rekordet Guinnes është bërë shkak që ndonëse ditë e shtunë trafiku në Tiranë të paralizohet. Me lejen e Bashkisë së Tiranës, koncerti do të mbahet në sheshin mes Ministrisë së Transporteve dhe Ministrisë së Energjisë për dy ditë. Për këtë arsye Policia e Rrugore të Tiranës është urdhëruar të bllokojë trafikun edhe në disa akse të rëndësishme, duke këshilluar qytetarët të evitojnë qarkullimin në drejtim të “Dëshmorëve të Kombit” dhe rrugët “Çamëria”, “Myslym Shyri”. Kryetari i Bashkisë Erion Veliaj ka ironizuar shpesh çadrën e protestës së opozitës e vendosur para kryeministrisë për bllokimin e trafikut në kryeqytet, merak që e ka përsëritur disa herë në media.

PLANE TRAFIKU by trelosjermatis

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.