Ish-femra

Postuar në 24 Mars, 2017 10:06

Modelet Giulia Salemi dhe Dayane Mello u shfaqën në këtë stil gjatë Festivalit të Filmit të Venecias. Nuk kemi të bëjmë me veshje, por me një akt, që pajton idenë e manekinit dhe robotit si oferta seksuale e shekullit të 21-të. Duke hequr dorë nga njerëzorja, intimiteti, në gatishmëri për ta zbërthyer vaginën si hipotekë spektakli, këto ish-femra na provojnë se të qenit fyçkë po kthehet në virtyt dhe sukses. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.