Foto intime te Amanda Seyfried dhe Emma Watson

Postuar në 15 Mars, 2017 18:11

Viktima të hakerëve ka rënë aktoret Emma Watson dhe Amanda Seyfried. Ato kanë parë fotot e tyre personale të qarkullojnë në internet, të vjedhura mesa duket nga kompjuterat e tyre dhe telefonat celularë.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.