Dyrrahu, Durrësi, Dako - Debat për Velierën(video)

Postuar në 10 Mars, 2017 12:13

Debati u zhvillua në emisionin "Të Paekspozuarit".

Comments

Submitted by Artan (not verified) on

Te cudit dhe te trishton gjithe kjo energji e Lubonjes, kunder njerezve qe ky popull i do dhe i mbeshtet pa rezerva! Nga i buron kjo energji dhe ky zell xhanem?! Dako per cfare premtuar, ka bere dhe nuk ka bere, e ka marre mbeshtetjen e ketij popull plot 3 here dhe do ta merrte edhe here te tjera nqs ligji e lejon te konkuroje per kr.bashkie! Me teper, ky mllef kunder Dakos te duket sikur i drejtohet edhe ketij popull, te cilin njerez si Lubonja e konsiderojne si dele! Te vjen keq, sepse ky eshte edhe sebepi pse ne si komb nuk perparojme si disa kombe te tjere! Sepse shumica e klases intelektuale e konsideron vehten superiore dhe masat popullore si inferiore! Sado qe te lodhen keta te Rilindjes per te rilindur Shqiperine gjithmnone do kemi kesi pengesash dhe skepticizmash nga shtresa qe e konsiderojne vehten te afte per te gjykuar kunder deshirave te shumices!

Submitted by Plaku Xhuxhumaku (not verified) on

Ja edhe embelsira e rradhes e Artan Furçemadhit Po mjaft or burre se na vele fare.

Submitted by Albi_I (not verified) on

O Zalo, nje sondazh o Zalo. Sa me shpejt te keqen vllai se na ngeli Gjushi pa mbeshtetje.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.