Athinë, protestë e dhunshme e fermerëve kundër reformës së pensioneve dhe taksave

Postuar në 09 Mars, 2017 13:53

Reagimi erdhi pasi zyrtarët refuzuan të presin një delegacion të protestuesve. 

http://www.reuters.com/article/us-eurozone-greece-protests-farmers-idUSK...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.