Fotolajm/Lu drekon me kreun e PD-së, Basha. Ambasada në mbrojtje të investimit të vet që quhet Reforma në Drejtësi

Postuar në 08 Mars, 2017 13:40

Protesta përfundon me negociatë. Pazari është vettingu i hedhur në erë nga procedurat parlamentare që mbeten pas edhe regjistrave të kooperativave bujqësore. Në çdo rast, duket se diplomacia po vihet në lëvizje, jo për krizën, por për të mbrojtur një reformë që është investim i saj e jo i këtij vendi. Pavarësisht demagogjisë. 

Comments

Submitted by Pema (not verified) on

"Në çdo rast, duket se diplomacia po vihet në lëvizje, jo për krizën, por për të mbrojtur një reformë që është investim i saj e jo i këtij vendi. Pavarësisht demagogjisë. "

Keni te drejte. Çna duhet ne nje sistem drejtesie tjeter kur ky qe kemi esht me i miri ne europe. Bravo respublica qe i tregoni gjoksin imperialisteve amerikan dhe europian!
Enveri do ishte shum krenar per ju se po e nderoni.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.