Në Shqipëri ka edhe financues të terrorizmit

Postuar në 01 Mars, 2017 09:18

Në Shqipëri ka edhe financues të terrorizmit përveç se pjesëmarrës në linjat e aktivitetit të tij. Kjo është deklaruar nga Agim Ismailaj, zv.drejtori i Përgjithshëm i Parandalimit dhe Pastrimit të Parave, I cili raportoi dje në Komisionin Parlamentar të Sigurisë. “Disponojnë një listë me emrat e personave të dyshuar në Shqipëri që financojnë terrorizmin”, ka thënë Ismailaj, raporton “Koha Ditore”. Sipas Ismailaj gjatë vitit 2016, janë evidentuar 1300 raportime për transaksione të dyshimt dhe janë bllokuar 28 milionë euro nga veprimtari kriminale. 

http://www.koha.net/arberi/2806/persona-nga-shqiperia-financojne-terrori...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.