Melany Trump padit “Daily Mail”, e akuzoi si eskortë luksi

Postuar në 07 Shkurt, 2017 12:52

Melany Trump, gruaja e presidentit të ri amerikan ka çuar në gjyq gazetën «Daily Mail» nga e cila kërkon një kompensim të madh financiar për dëmin moral që i ka shkaktuar. Disa muaj më parë «Daily Mail» ka botuar një artikulli në të cilën ai pretendonte se para se të martohej me Donald Trump, Melany ka punuar si eskortë luksi.

Gazeta pretendon se informacioni është bazuar në një artikull të një revistë sllovene, e cili ka shkruar se kur Melany ishte ende modele ishte e lidhur me një agjenci mode në Nju Jork që ofronte shërbime seksuale për meshkujt e pasur. Familja Trump ka  reaguar menjëherë duke parashtruar një padi  kundër Mail Media, kompanisë  që zotëron Daily Mail Online dhe  blogerit e producentit të  Radio Webster, Griffin Tarplei, i cili kishte raportuar të njëjtat thashetheme.

Daily Mail e tërhoqi pretendimin  duke thënë se "Daily Mail shpreh keqardhjen nëse ndonjë artikulli i yni lë të nënkuptohet se zonja Trump ka punuar si eskortë luksi ose në industrinë e seksit dhe do të tërheqë artikullin”

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.