Dje ishte dje, sot është sot...Filozofia lësëiste si parim i Politikës së Jashtme

Postuar në 02 Shkurt, 2017 10:42

Deklaratat e kryeministrit Edi Rama në CNN kundër Donald Trump. Ai thotë se zgjedhja e Trump është e dësmhme për SHBA dhe botën. Dje:

Në intervistën për Ora News, Edi Rama thotë se është spekullim se marrëdhëniet mes dy vendeve cenohen, madje kush parashikon këtë gjë ngjan me plakën Nuriahn. Më tej akoma, nëse kandidati Trump do të ishte fatkeq%si për botën, presidenti Trump sot, nuk komentohet. Diçka e çuditshme për logjikën dhe rendin shkak pasojë të gjërave: Sot:

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.