Hashashi kërkon Manjanin si kurban

Postuar në 30 Janar, 2017 13:01

Foli për drogën, për hashashin e Sajmir Tahirit, foli edhe për përgjimet preventive të kësaj qeverie dhe iku nga detyra. Ministri Ylli Manjani duket se nuk do të jetë më ministër Drejtësie. Atë e zëvendëson mjeku Petrit Vasili, pasi kryeministri ka bërë shkarkimin dhe propozimin. Natyrisht që Manjani foli për llogari politike, por në fakt disa të vërteta i tha, pavarësisht se fshehu disa të tjera. Petrit Vasili ministër Drejtësie?! Çfarë nuk ndodh në këtë vend, sidomos kur LSI-ja deklaron se për president ka shumë figura, por nuk gjeti dot një jurist tjetër përtej Manjanit. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.