Penthouse ofron 1 milionë dollarë për videon seksuale të Trump

Postuar në 12 Janar, 2017 11:16

Pjesë e raportit të publikuar nga Buzzfeed për marrëdhëniet e Donald Trump me Moskën është edhe pretendimi se Moska ka në dorë një vido me orgji seksuale të presidentit të zgjedhur amerikan, çka e bën atë penf të Putinit.Në raport thuhet se incidenti i supozuar ka ndodhur në hotelin Ritz Carlton cili është nën vëzhgim nga shërbimet sekrete ruse, që ka instaluar aty "mikrofona dhe kamera të fshehta në të gjitha dhomat për të regjistruar ato që dëshiron.

Trump Kursi mohoi raportin, duke e i quajtur "lajme të rreme" dhe një "gjueti shtrigash totalitare.", ndërsa revista e njohur erotike Penthaouse ofron 1 milion dollarë për videon që i referohen agjencitë amerikane.

"Ne, ashtu si pjesa tjetër e botës së lirë  shprehim interesin tonë për raportin që ka të bëjë me presidentin e zgjedhur të SHBA, Donald Trump dhe faktin se ai kishte rekrutuar punëtore seksi për një shfaqje në suitën presidenciale të Hotel Ritz Carlton në Moske.

Ndërkohë që shumë media flasin për histori që mund jetë e në  bazuar në spekulime dhe thashetheme, ne në Penthouse duam të sigurohemi më parë për historinë dhe pastaj ta publikojmë. Kështu që ne ofromë një milion dollarë për të siguruar të drejtat ekskluzive të VIDEO-s së Trump në hotelin e Moskës. Për më tepër, që vetëm nëse sheh diçka mund ta besosh atë.

Revista Penthouse ka një histori të pasur në shumëllojshmërinë e publikimeve, fetishizmit dhe orientimin seksual. Ne i japim Presidentit avantazhin e dyshimit, por nëse ky material ekziston, ne jemi në të drejtë tonë të dijmë të vërtetën”-shkruan në postimin e vet në Tëitter, revista e njohur erotike.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.