Fake News - Në shqip do ta quanin "Media Kazani"

Postuar në 11 Janar, 2017 21:36

Duket se përballja politike në SHBA ka lënë pas çdo kufi etik, aq sa media të konsideruara deri më tani tribuna të profesionalizmit dhe fjalës së lirë janë vënë nën kritikë për lajme të rreme. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.