Gjuha e malësive të Jugut

Postuar në 10 Janar, 2017 19:16

Poeti dhe përkthyesi Romeo Çollaku ka qenë i ftuar në emisionin "Takimet e kulturës", drejtuar nga Elsa Demo. Çollaku ka folur për romanin e tij të parë "Mjaltë në teh", por edhe për përkthimin, gjuhën.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.