Vdekja vjen natën - Duerte i pamëshirshëm

Postuar në 06 Janar, 2017 00:02

Rodrigo Duerte me siguri që do të lërë gjurmë në historinë e Filipineve. Në qershor 2016 ai mori detyrën e presidentit dhe premtoi luftë të pamëshirshme ndaj narkomanëve. Rezultati i këtij premtimi të mbajtur është 6000 të vrarë nga një fushatë policore me tolerancë zero. Viktimat vriten natën, përdorues apo trafikues, pa proces gjyqësor, duke njoftuar kështu një betejë gati finale.

Fotografitë e mëposhtme janë publikuar nga revista “Time” dhe janë realizuar nga James Nachtwey. Revista e titullon këtë fotoreportazh në mënyrë domethënëse:  Në Manila vdekja vjen natën. 

http://time.com/philippines-drug-war/?xid=time_socialflow_facebook

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.