Goli i FSHF-së: Parking nëntokësor 2 kate tek “Arena Kombëtare”

Postuar në 29 Dhjetor, 2016 17:58

“Panorama Sport” raporton sot se në projektin e ndërtimit “Arenës Kombëtare”, stadiumi që zëvendëson “Qemal Stafën” e dikurshëm, është shtuar edhe një parkim nëntokësor. Personi përgjegjës në FSHF për infrastruktirën, Arben Dervishaj ka dhënë këtë sqarim:

Në themelin e tribunës anësore nga qyteti u pa e nevojshme që të përforcohej bazamenti për shkak të një problematike të hasur. Kjo kërkoi edhe nevojën për një ndryshim të projektit dhe tashmë pjesa nëntokësore do të jetë dy kate. U mendua që ta shfrytëzonim diçka të tillë, për të mos e mbushur me beton, por ta bënim dy kate parking

http://www.panorama.com.al/sport/foto-dy-kate-parking-nentokesor-ndrysho...

Kulla që mbiu në stadium ishte ambicie e kryeministrit për latësitë, parkingu nga ana tjetër – 2 KATE – është vetëm për të zgjidhur problemin e vockës teknik. Pallavra. Më e ndershme të na thuhet: Mirëse vini në Shqipërinë Beton 2, sipas modelit të Tiranës 2003-2011. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.