Beqaj hyn në lojë me një tjetër konçension, përplasje me LSI-në për dhënien me PPP të laboratorëve mjekësorë (Video)

Postuar në 05 Dhjetor, 2016 18:15

Rendi i ditës në komisionin e shëndetësisë ditën e hënë pa dy seanca dëgjimore, përkatësisht një me shoqatën e teknikëve të mjeksisë laboratorike, si dhe një me Ministrin e Shëndetësisë Ilir Beqja, lidhur me të ardhmen e sistemit laboratorik publik nën dritën e partneritetit publik-privat. Ish-ministri i Shendetesise Petrit Vasili u shpreh kundër planit të Beqes për të kaluar ne partneritetin publik - privat laboratoret mjekësore, ndërsa Shoqata e Teknikëve të Mjeksisë Laboratorike ngriti pretendimin se nuk është njohur me studimin e fizibilitetin nga IFC, për të cilin ministri Beqja tha se është konfidencial.

Më poshtë debati :

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.