“Trump, njeri i zgjuar. Do t’i kuptojë shpejt përgjegjësitë e tij. Përpjekja për një botë njëpolare dështoi”

Postuar në 04 Dhjetor, 2016 12:06

“Presidenti Trump është njeri i zgjuar dhe do t’i kuptojë shpejt përgjegjësitë e veta”. Kështu u shpreh presidenti rus, Vladimir Putin, gjatë një interviste dhënë në Vladivostok. Putin ka shtuar se përpjekjetër krijimin e një bote një polare dështuan. Kjo e fundit një një ide që ndahet edhe nga Henry Kissinger, personalitet në fushën e politologjisë dhe marrëdhënieve ndërkombëtare, sipas të cilit ShBA-të duhet të pranojnë realpolitikën dhe një botë të rajoneve gjeopolitike.

http://www.reuters.com/article/us-usa-trump-putin-idUSKBN13T0B7?feedType...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.