Mallikimi i motit mbi Italinë, tornado shkatërrimtar godet Romën (Video)

Postuar në 07 Nëntor, 2016 10:21

Nuk mjaftojnë tërmetet, një tornado e fuqishme ka goditur Romën, duke shkaktuar dëme viktima dhe dëme të mëdha materiale. Në Ladispoli, 30 kilometra larg Rome, një person humbi jetën, ndërsa dhjetra të tjerë u plagosën. U shkatërrua një pjesë e ndërtesës tetëkatëshe në qendër, popullata u evakuua dhe shpëtuan dhjetëra familje.
Në veri të Romës, në Cessano, tornado shkaktoi vdekjen e një personi. Në këto qytete janë shkatërruar shëtitoret, shtyllat e ndriçimit, platformat e stacionit të trenit dhe është ndërprerë qarkullimi hekurudhor.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.