"Eco Tirana"/Impiant për mbetjet te Don Bosko në Tiranë?

Postuar në 19 Tetor, 2016 16:54

"Eco Tirana", projekti i përbashkët mes bashkisë së Tiranës dhe asaj të Veronës, do të nisë punimet në nëntor të këtij viti. Bizneset që ishin ngritur në godinat e vjetra janë larguar, ndërsa banorët e ish-parkut të autobuzave, në rrugën “Don Bosko”, nuk besojnë se aty do të ndërtohet vetëm vendi i parkimit të mjeteve që transportojnë plehra. Dyshimi është se aty do të ngrihet një impiant për përpunimin e plehrave.

"TemaTv"

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.