Ekspozita në Paris, Gazmend Leka: Pjesëmarrje tronditëse për një vend si Shqipëria (Video)

Postuar në 10 Tetor, 2016 19:56

Artisti i njohur shqiptar, Gazmend Leka, ka mbajtur në Paris ekspozitën e tij e cila ishte e parë për një artist shqiptar ku rezultoi mjaft e sukseshme. Ne nje interviste telefonike për Tema TV, Leka shprehet se ekspozita ngjalli një interes mjaft të madh, ku të pranishëm ishin disa personalitete të njohura, si amabasadori i shqipërisë në Paris apo dhe studentë të ardhur enkas nga SHBA-ja për parë këtë ekspozitë. Ndër të tjera, piktori shqiptar thotë se ka dhe dy oferta të tjera për të bërë dy ekspozita që mund të cilat mund të bëhen në Itali.

Comments

Submitted by Anonymous (not verified) on

I urojmw suksese ketij Gazmendit, ndonese kur e fut hunden ne probleme historiko-etimologjike eshte pak hajdut, duke vjedhur nga te tjeret.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.